Tilaustuotteet

Tuotteitamme voit tilata osoitteesta rll.fi/tilaukset

Hetkinen Raamatun lukemiseen

Hetkinen on raamatunlukuopas, apu ja tuki säännölliseen Raamatun lukemiseen. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Hetkinen-lehti sisältää joka päivälle Raamatun lukujakson ja lyhyen opetuksen siihen. Hetkisen tilaajilla on mahdollisuus lukea päivän teksti myös sähköisesti e-Hetkisestä.

Lue lisää

Tilaa

Liftari – Sanasta laiffii

Liftari – Sanasta laiffii on uudenlainen raamattujulkaisu rippikoulu- ja isosikäiselle. Se on yksittäinen lehti, jota voi käyttää niin rippikoulussa ja isoskoulutuksessa kuin myös antaa rippilahjaksi tai isoselle kiitokseksi. Lehti soveltuu myös nuorelle, joka ei paljoa Raamatusta tiedä.

Lue lisää

Tilaa

RaamisLiftari Markus ja Luukas

RaamisLiftari on nuorten raamatturyhmäopas. RaamisLiftareita on julkaistu kaksi, Markuksen ja Luukkaan evankeliumeihin. Opas sopii erityisen hyvin isosten vetämiin rippikoulujen raamatturyhmiin.

Lue lisää

Tilaa

Donkki

Donkki on lasten raamatunluku- ja harrastelehti. Se on suunnattu n. 7-10 –vuotiaille, mutta soveltuu muunkin ikäisille lapsille.

Lue lisää

Tilaa

Raamattumaraton-kartta

Raamattumaraton on lasten ja aikuisten yhteinen raamatunlukuohjelma. Se on matka, jolla lapset tutustuvat Raamattuun yhdessä aikuisen kanssa. Raamattumaratoniin tarvitset lastenraamatun tai Raamatun, netistä löytyvän lukuohjelman ja tilattavan karttajulisteen.

Lue lisää

Tilaa

Ihmeellinen suunnitelma

Lasten Raamattusovellukseen liittyvään Ihmeellinen suunnitelma -lehteen on valittu sovelluksesta kahdeksan Raamatun kertomusta. Näiden kertomusten, tiiviiden opetustekstien ja lisänä olevien pienten tehtävien kautta lapsi saa käsityksen Raamatun kokonaissanomasta. Lehteä voi tilata nippuina (min 10 kpl) postikulujen hinnalla.

Lue lisää

Tilaa